Barbora Dlabáčková (MasterCard)
Obchod a služby  |  28.05.2015 17:06:45

Priceless Specials – jedinečný program odměn k nezaplacení

Společnost MasterCard dnes spustila jedinečný program odměn MasterCard Priceless Specials, který je určen všem stávajícím i novým držitelům všech platebních karet MasterCard a Maestro na českém trhu. Každý držitel karty získá z nákupu u vybraných obchodníků peníze zpět, může si spořit, a navíc má možnost si plnit sny.

Aktuálně je do programu zapojeno 21 obchodních partnerů s více než 600 provozovnami po celé České republice. Mezi klíčové partnery programu patří společnosti Alpine Pro, Benu lékárny, EXIM tours, ETA, Pet Center, Pompo, Orsay a na dalších se pracuje. „Základem Priceless Specials je princip money back, tedy vrácení určité částky z nákupu. Dosud nebyl na našem trhu představen takto rozsáhlý a unikátní program. Neomezuje se jen na jeden řetězec či klienty jedné konkrétní banky, přináší totiž výhody u širokého spektra obchodníků,“ říká Matouš Michněvič, ředitel pro produkty a program Priceless Specials, MasterCard.

Registrovaní držitelé karet MasterCard mohou u partnerských obchodníků čerpat další výhody ve formě slevových voucherů a navíc mají možnost vyhrát splnění svého snu. „Při registraci vyplníte v osobním profilu přání a my každý měsíc někomu jeden sen splníme. Ať už se bude jednat o vstupenky na zápas Ligy mistrů UEFA, rodinný výlet do Disneylandu, nebo třeba setkání s celebritou, s MasterCard mají lidé šanci proměnit svá přání ve skutečnost,“ říká Martina Piskorová, marketingová ředitelka MasterCard.

Mezi další jedinečná aktiva, která MasterCard nabízí při plnění snů, patří globální partnerství například s UEFA SuperCup, Mistrovstvím světa v rugby 2015, The Walt Disney company, tenisovým turnajem Roland Garros, Cirque du Soleil a další.

Do programu se může zapojit každý, kdo svou kartu MasterCard/Maestro registruje na www.specials.cz. Výše money backu z každého nákupu se pohybuje od 1 do 15 %. Peníze budou shromažďovány na online účtu uživatele a poputují zpět na kartu automaticky vždy po nasbírání 100 , případně častěji dle přání uživatele. Přehled plateb a získaných odměn lze průběžně kontrolovat na online účtu, případně přes call centrum programu.

Program Priceless Specials byl tento týden spuštěn také na Slovensku. Tam je nyní zapojeno 14 partnerů, kteří mají dohromady téměř 180 provozoven. Postupně je jeho zavedení plánováno i v dalších zemích.  

Logo MasterCard MasterCard (NYSE: MA) je jednička v inteligentních, pohodlných a bezpečných platbách. Provozuje nejrychlejší síť pro zpracování plateb, která propojuje spotřebitele, finanční instituce, obchodníky, vlády a podniky ve více než 210 zemích a teritoriích celého světa. Produkty a řešení společnosti MasterCard ještě více usnadňují, zabezpečují a zefektivňují každodenní obchodní činnosti – například nakupování, cestování, podnikání a hospodaření s financemi.
Více informací na: www.mastercard.com
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688