Hrnek na ml - hrníčkové vážení

Kalkulačku lze využít, pokud nemáte kuchyňskou váhu, nebo ji nechcete použít.
Hrníčkové a lžičkové převody jsou totiž výrazně rychlejší.

Tato kalkulačka spočítá přesnější převod z mililitrů na hrnky.
Hrnek je rozdělen na 8 částí, aby měření hrnkem s objemem 250 ml bylo co nejpřesnější.



Pro lepší představu jsme zavedli "nesmyslné" pojmy: menší a větší polovina.

   


Tipy na hrnkové recepty:

Hrnkový jahodový koláč s bílou čokoládou

MatchaTea muffiny

 

Kalkulačky a výpočty - zprávy a novinky

Kuchyňské váhy - otázky a odpovědi

  • Jak zjistím hmotnost v kuchyni bez váhy?

    Nemáte-li k dispozici váhu, ale pouze odměrku, můžete si suroviny prostě odměřit. Ale objem závisí na tom, o jakou surovinu jde. V naší kalkulačce si můžete jednak zjistit požadovaný objem, jednak převést celé vážení na jednoduché kuchyňské pomocníky, jako jsou hrnky, lžíce a lžičky. Vážení bez váhy, neboli takzvané hrnkové a lžičkové převody jsou totiž výrazně rychlejší. Více kuchyňských převodů naleznete zde.



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.