Michal Heřmanský (AliaWeb)
Titulní stránka  |  14.05.2005 17:16:30

Rusko - Kanada, 3:4

Rusko - Kanada (Vídeň)
Zápas se vyvíjel pro Rusy velmi nepříznivě, ačkoliv první šanci ke vstřelení gólu měl Charitonov již v prvních sekundách hry po chybě v kanadské rozehrávce - Brodeur nejistě zasáhl. Ve 2. minutě, byla to první akce Kanady, vystřelil na ruskou bránu Redden, Sokolov vyrazil puk před sebe, Redden dorážel, puk se odrazil od Sokolova do Reddenova chrániče holeně a od něj do brány. Kanada vedla 1:0. Ve 4. minutě byl vyloučen Regehr, Rusko přesilovku nevyužilo. Po jejím skončení Kanaďané přečíslili Rusy, jeli čtyři na dva ruské obránce a Souray trefil přesně - 2:0 pro Kanadu.  V 11. minutě Kanaďané využili přesilovku 5:3 (měla trvat 18s), po kombinaci skóroval Heatley. Ve 13. minutě střílel Walker po akci Marleua, puk trefil tyč, od ní se odrazil do betonu brankáře Sokolova, pak do druhého betonu a pak vyjel kolem brankové čáry z brankoviště ven. Mohlo být už 4:0 pro Kanadu. Rusové jsou nedůrazní před svou bránou, navíc se zbytečně nechávají vylučovat - Kanada měla k dispozici ještě další přesilovku 5:3, ale tu nevyužila.
V úvodu druhé třetiny pokračovala přesilovka Kanady z 1. třetiny - 4s. před jejím koncem byl vyloučen Markov za nesportovní chování (přifilmoval faul). Kanaďané ji využili, po kombinaci zakončoval Jovanovski, byl nebráněný před odkrytou ruskou bránou. Teprve potom Rusové začali bruslit a převzali iniciativu. Kanaďané bránili, čekali na ruské chyby a vyráželi do protiútoků. Pěkně střílel Jašin, Afinogenov, Ovečkin, Malkin, Kovalčuk, Dacjuk, Kozlov...
V 35. minutě Jašin vyhrál buly, puk šel k Seminovi a ten okamžitou střelou trefil růžek Brodeurovi brány. Ve 40. minutě Jašin takovou polostřelou před kanadskou bránu trefil brusli Phillipse a od brusle se puk odrazil do brány. Ve 40. minutě došlo k prvnímu vyloučení druhé třetiny - Zinovjev dostal trest 2+10 za úder do hlavy. Druhé a poslední vyloučení této třetiny - Heatley za střelu zlomenou hokejkou.
Tlak Ruska pokračoval i ve 3. třetině. Ve 47. minutě Ovečkin snížil na 3:4, gól padl po dokonalém rozebrání kanadské obrany. V 58. minutě Sokolov udělal školáckou chybu, rozehrál přímo na hokejku kanadského útočníka, gól však pro ofside (který zřejmě nebyl), neplatil. Kanadská obrana si nevěděla rady s útokem Malkin-Ovečkin-Afinogenov, v úplném závěru utkání však Afinogenov nehrál. Rusům se vyrovnat nepodařilo, ačkoliv při powerplay byl 5s před koncem sám před Brodeurem Kovaljov.
Rusové prohráli díky velmi nedurazné a neukázněné hře v první třetině, neproměněným přesilovkám a díky bravurnímu výkonu M. Brodeura.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář


Poslední zprávy z rubriky Titulní stránka:

03.05.2007  Klausovo NE Kaplického návrhu Národní knihovny Petr Hanisch (AliaWeb)
23.05.2006  Veletrh FOR HABITAT již potřinácté Michal Heřmanský (AliaWeb)
16.02.2006  Česko - Švýcarsko 2:3, ZOH 2006 Michal Heřmanský (AliaWeb)
15.02.2006  Česko - Německo 4:1, hokej na ZOH 2006 Michal Heřmanský (AliaWeb)
07.07.2005  Počet mrtvých je dvouciferný ! Petr Hanisch (AliaWeb)





?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688