ČAF (Česká asociace franchisingu)
Podnikání  |  10.11.2017 10:43:26

V Česku otevře školicí centrum TAB Board. Školení doposud probíhalo v americkém Denveru

Společnost TAB Board otevře do konce letošního roku školicí centrum pro Českou republiku a Slovensko. Půjde o třetí takové centrum mimo Spojené státy americké, odkud franšízový koncept TAB Board pochází. Na 8. Franchisovém večeru pořádaném Českou asociací franchisingu to oznámil Šimon Mastný, generální ředitel TAB Board CZ.

Cílem nového školicího centra je primárně zajistit povinné šestidenní vstupní školení nových franšízových partnerů sítě, kteří ho doposud museli absolvovat na ředitelství v americkém Denveru. Díky dostupnosti školení v České republice tak mimo jiné klesnou i náklady na pořízení franšízové licence. „Zároveň se tak školení a potažmo i franšíza TAB Board stane dostupné i pro potenciální franšízanty, kteří neovládají cizí jazyk,“ doplňuje Šimon Mastný s tím, že výsledkem tohoto kroku bude jistě podpora franšízového rozvoje konceptu TAB Board na českém a slovenském trhu.

Nejen noví franšízanti budou mít z centra užitek. Zajišťovat bude také pravidelná školení již stávajících franšízantů. Ti se díky tomu budou moci dále vzdělávat a získávat informace o tom, jak být členům svých boardů co nejvíce nápomocni při rozvoji jejich byznysu.

Franšízová síť TAB Board má v současné době franšízové partnery v pěti krajích České republiky a v jednom na Slovensku. V brzké době dojde k dalšímu plánovanému rozšíření sítě. „Ze zkušeností a také z rozhovorů se zástupci dalších franšízových konceptů víme, že sehnat kvalitní a zapálené franšízanty je v řadě případů nesnadné. Jako jeden z hlavních problémů, které v tomto ohledu na našem trhu vidíme je ten, že u nás nefungují profesionální brokeři, kteří by aktivně vyhledávali potenciální zájemce o franšízové licence, což je v zahraničí zcela běžná praxe,“ vysvětluje Šimon Mastný.

Není náhoda, že informace o nových plánech sítě TAB Board na tuzemském a slovenském trhu, zazněla právě v rámci Franchisového večera ČAF. Cílem setkávání v rámci franchisových večerů je vytvořit prostor pro předávání a vzájemné sdílení zkušeností s podnikáním v této oblasti, díky němuž budou moci franšízové koncepty efektivně oslovovat zájemce o franšízu. To platí pro všechny členy ČAF a tedy i potenciální zájemce o licence TAB Board. Aktivními členy ČAF jsou dále například výživová centra Naturhouse, odborník na pracovní bezpečnost Extéria nebo realitní kanceláře Century 21. Mezi franšízové gastro sítě patří například Telepizza.

Jak TAB Board, tak i Česká asociace franchisingu (ČAF), se svým fungováním snaží podporovat rozvoj podnikání v České republice, a to zejména prostřednictvím sdílení informací a zkušeností. „V tom je fungování TAB Board a ČAF do jisté míry podobné. Proto jsme rádi, že můžeme být její součástí a prostřednictvím jejích akcí komunikovat jak s ostatními kolegy z branže, tak i s případnými franšízanty,“ dodává Šimon Mastný.

ČESKÁ ASOCIACE FRANCHISINGU

Česká asociace franchisingu je nezisková profesní organizace sdružující na národní úrovni poskytovatele franchisingu – franchisory a odborníky z oblasti práva a poradenství zaměřující se na problematiku franchisingu. Vznikla v roce 1993 a od té doby významně přispívá k propagaci a popularizaci franchisingu a neustálému rozvoji a kultivaci této formy podnikání v České republice. Členská základna ČAF se každým rokem rozrůstá o několik nových členů, ať už řádných, nebo přidružených. V současné době má 60 členů, mezi které patří jak velké a známé mezinárodní značky, tak i menší tuzemské franchisové systémy.

Více informací na:www.czech-franchise.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688