CEMI (CEMI)
Osobní finance  |  13.11.2017 13:40:55

Češi touží po vzdělávání. Více než polovina z nás si ho přeje pod vánočním stromkem

Vzdělání má nezastupitelnou roli v rozvoji kariéry a v dnešní konkurenční době představuje bezesporu neocenitelnou hodnotu. To potvrzují i výsledky průzkumu, které ukázaly, že více než polovina dotazovaných by v případě nehmotného dárku ocenila právě voucher na vzdělávání. Ideálním dárkem se tak může stát například MBA studium, které významně přispívá k nastartování a rozvoji pracovní kariéry.

Nehmotné dárky pod vánočním stromkem se stávají stále více populárními. Průzkum rovněž odhalil, že co se týče nehmotných dárků, lidé přemýšlejí zodpovědně a myslí i na svou pracovní budoucnost. Více než polovina respondentů by totiž pod stromečkem ocenila voucher na kurzy vzdělávání
– jazykové kurzy, IT kurzy, kurzy sebevzdělání a osobního rozvoje, manažerská školení či nejrůznější workshopy.

„V CEMI poskytujeme jednoroční MBA studium, kde si studenti mohou vybírat ze sedmi MBA programů v češtině a dvou v angličtině. Probíhají online formou, proto se hodí i pro velmi vytížené osoby, jimž by se za jiných okolností nepodařilo skloubit studium, profesi a osobní život,“ říká ředitel institutu CEMI Mgr. Štěpán Mika. Nemusíte se přitom obávat, že by délka či forma studia byla na úkor kvality. Výuka reflektuje reálné požadavky na aktuální manažerské znalosti a dovednosti českých a slovenských manažerů, spojuje teorii s praxí, umožňuje konzultovat své podnikatelské plány s odborníky, komunikovat s ostatními manažery a podnikateli, navazovat nové pracovní a osobní kontakty a celkově objevíte nový úhel pohledu na dosavadní způsob své práce.

Institut CEMI navíc nabízí svým studentům možnost flexibilního financování, čímž se toto prestižní studium stává daleko přístupnějším. „Možnost přizpůsobit si financování vzdělávání vnímáme jako nedílnou součást individuálního přístupu k našim zákazníkům. Na něm my celé studium stavíme, chceme studentům nabídnout co nejlepší příležitost ke zlepšení své kariéry a zároveň maximální komfort při studiu,“ doplňuje Štěpán Mika. Ušetřit lze také díky včasnému přihlášení či studiu ve dvou.















Central European Management Institut (neboli CEMI)

byl založen s cílem poskytovat MBA a LLM vzdělávání evropské úrovně, dostupné pro studenty z České republiky a Slovenska. S 242 úspěšnými absolventy a více než 260 současnými studenty patří mezi nejvýznamnější a největší poskytovatele MBA a LLM studia ve střední Evropě.

Výuka je koncipována tak, aby umožnila profesní vzdělávání i časově vytíženým studentům. Pro tyto účely je na CEMI zaveden nejmodernější e-learningový systém Fronter, v němž jsou studentům zpřístupňovány všechny potřebné studijní materiály a další nezbytné informace a jejž mohou studenti využívat jak pro komunikaci s lektory, tak mezi sebou navzájem v rámci svých studijních skupin. Tento systém využívá například Vídeňská Univerzita, Univerzita v Lillehammeru či Cambridge ESOL.

CEMI je plně akreditovaným členem IADL (International Association for Distance Learning), členem EADL (European Association for Distance Learning), členem AIVD – Asociace Institucí Vzdělávání Dospělých ČR, členem AMSP (Asociace malých a středních podniků) a kolektivním členem ČMA (Česká manažerská asociace).

CEMI podporuje vzdělávání handicapovaných osob a v této oblasti dále spolupracuje také s Nadací Českého rozhlasu Světluška a občanským sdružením Život dětem. Kromě toho podporuje také nadační fond Dobrý anděl či organizaci Člověk v tísni.

Více informací na: www.cemi.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688