TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  19.02.2018 20:18:47

Babiš přiznal zdravotní problémy: Kolaps a převoz do nemocnice


Premiér v demisi Andrej Babiš bojuje se zdravotními potížemi, které podle jeho vlastních slov způsobil stres. Pracuje prý až 18 hodin denně a to se viditelně podepisuje na jeho zdraví. Trpí vysokým tlakem, praskla mu žilka v oku a musel si naordinovat zvolnění tempa a dovolenou. To vše jen krátce po večeři s prezidentem Zemanem a jeho manželkou, kterou absolvovali Babišovi v neděli večer v Průhonicích.

"Čau lidi, tak kolegové na mě začali už normálně řvát. Prý mám zvolnit nebo to nepřežiju a položím život za vlast," postěžoval si Babiš na svém oficiálním facebookovém profilu.

 

Své nadměrné pracovní tempo odůvodnil tím, že neví, jak jinak by měl funkci premiéra vykonávat. "Vstávám v 5:00, posílám první smsky kolegům v 5:30, v kanceláři začínáme v 6:30. Celý den mám jednání a schůzky. V pondělí jich bylo třeba 19 naplánovaných a do toho na mě dělají lidi přepadovky, že něco potřebují okamžitě vyřešit. Kolem 21:00 končím v kanceláři, ale ještě tak do 23:00 vyřizuju maily u sebe v Průhonicích. Než si vyčistím zuby a ulehnu do postele, je častokrát půlnoc. A každý den to samé," popsal podrobně svůj každodenní program

 

Nejen, že trpí migrénami a musel kvůli prasklé žilce v oku k očnímu, nedělní noc prý strávil u lékaře, kvůli extrémně vysokému tlaku. "Stoupl mi tlak tak, že jsem radši zajel do nemocnice. Tam mě do půlnoci vyšetřovali a dali mi nějaké prášky."

 

Andrej Babiš však není sám, koho dohnal pracovní stres. Jeho žena Monika se potýkala se zdravotními potížemi již v lednu a nedoprovodila svého muže ani k prezidentským volbám. Psali jsme ZDE. Možná i díky tomu si premiér v demisi naordinoval dovolenou na velikonoční období.

 

 

"Kolegům jsem slíbil (pod brutálním nátlakem!), že začnu trochu víc spát, cvičit a vezmu si co nejdřív dovolenou. Aspoň doufám. To “nejdřív” znamená na Velikonoce," doplnil Babiš s tím, že už nyní trochu zvolnil pracovní tempo. Přešel na dietu, aerobně cvičí a cítí se mnohem lépe.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

20.02. 18:24  Babiš (Jenik)
20.02. 09:22  Micromanagement? (cerno)







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688