skoda-auto.cz (Škoda auto)
Auto Moto  |  01.12.2021 08:00:10

Modernizovaná ŠKODA KAROQ vstupuje do předprodeje, k prvním zákazníkům zamíří na jaře

Po čtyřech letech na trhu prochází ŠKODA KAROQ modernizací, aby byla připravena pokračovat ve svém úspěšném tažení. Inovovaná verze má nový design, vylepšené aerodynamické vlastnosti a nabízí moderní asistenční systémy i infotainmenty. Na tuzemský trh vstupuje v pěti výbavových stupních s pěti pohonnými jednotkami na výběr, což představuje celkem 30 ceníkových kombinací.

„Stejně jako u ostatních modelových řad se i u modelu KAROQ ukázalo, že zákazníci preferují lépe vybavené vozy. Proto jsme z nabídky odstranili základní verzi Active a sdružili nejžádanější prvky dosavadní volitelné výbavy do stupňů Style Exclusive a Sportline Exclusive tak, abychom je zájemcům poskytli ve standardních ceníkových specifikacích bez jakýchkoliv dalších příplatků.“


Jiří Maláček, vedoucí českého zastoupení společnosti ŠKODA AUTO

Za období od září 2020 do září 2021 se v rámci modelové řady KAROQ rozhodlo téměř 47 % zákazníků pro variantu Style. Další pětina zvolila výbavový stupeň Sportline. Jako třetí v pořadí následoval u zákazníků s téměř 15% podílem stupeň Ambition. Oblíbené byly i akční modely (125 let a 2021), které si u autorizovaných prodejců objednalo rovněž 15 % zákazníků. Zbylí zájemci pak volili varianty Scout či Active (obě pod hranicí 2% podílu).

Interiér modernizovaného modelu KAROQ je nyní komfortnější a šetrnější k životnímu prostředí. K dosavadní vysoké užitné hodnotě se nyní přidává vyšší úroveň komfortu a úspornější motory s nižšími emisemi. Specifikace Ambition byla obohacena o LED přední světlomety s animovanými ukazateli směru, Top LED zadní světla, ochranné lemy kol, ostřikovače světlometů, barevný MaxiDot, elektrické sklápění zrcátek, Sunset a rozpoznání únavy řidiče. Tato bohatá výbava tak plně kompenzuje navýšení prodejní ceny o 25 000 v porovnání s verzí před modernizací a ve srovnání s dosavadní základní výbavou Active přináší zákazníkům navíc úsporu ve výši 8900 . Díky novým motorům řady Evo s vyšší účinností, které vykazují nižší spotřebu pohonných hmot než jejich předchůdci, dochází také ke snížení provozních nákladů.

České zastoupení mladoboleslavské automobilky připravilo pro soukromé zákazníky také speciální nabídky. Pro modernizovaný model KAROQ tak platí bonus 25 000 korun za výkup vozu protiúčtem, zvýhodněná nabídka Mobilita Plus nebo je k dispozici ve spolupráci se ŠKODA Financial Services financování ŠKODA CHYTŘE, při kterém lze vůz pořídit včetně pojištění už od 8 646 korun s DPH měsíčně*.

Modernizovaná ŠKODA KAROQ vstupuje do předprodeje, k prvním zákazníkům zamíří na jaře

Modernizovaná ŠKODA KAROQ nově začíná s výbavou Ambition na doporučené prodejní ceně 638 900 včetně DPH. Základní pohonnou jednotkou je motor 1,0 TSI (81 kW/110 k). Zákazník získává bohatě vybavené SUV, které zahrnuje například 16palcová litá kola, zadní parkovací senzory, LED přední světlomety a Top LED zadní světla s animovanými ukazateli směru a uvítacím efektem, startování tlačítkem, barevný MaxiDot, automatickou dvouzónovou klimatizaci, 8palcový infotainment s digitální asistentkou Laurou, elektricky sklopná zrcátka s vyhříváním a spoustu dalších položek.

Vyšší specifikace Style přidává větší kola jiného designu, výraznější střešní spoiler v barvě vozu, ostřikovače světlometů, volbu jízdního režimu, vyhřívání předních sedadel, ostřikovačů i volantu, bezklíčové zamykání a startování KESSY či vkládané tkané koberce. Takto vybavený KAROQ vstupuje do předprodeje s cenovkou od 663 900 .

Nový stupeň Style Exclusive obsahuje navíc třeba chromované lišty oken, dekorativní prahové lišty, adaptivní podvozek DCC, Matrix-LED přední světlomety, parkovací senzory vpředu a parkovací kameru vzadu, Travel Assist, vyhřívané čelní sklo, virtuální kokpit 10,25´´, virtuální pedál nebo infotainment Amundsen s navigací včetně online služeb na 3 roky. V tomto případě začnou doporučené prodejní ceny se základní motorizací 1,5 TSI (110 kW/150 k) na částce 823 900 .

Opět nechybí ani volba pro vyznavače sportovně laděných kompaktních SUV, pro které je připravena dynamicky střižená varianta Sportline. Tu charakterizuje nejen mnoho designových odlišností vně i uvnitř, ale také progresivní řízení, adaptivní podvozek DCC, adaptivní tempomat do 210 km/h či Matrix-LED přední světlomety. I zde ceny začnou na částce 763 900 .

Vrcholnou položku ceníku představuje verze Sportline Exclusive, která vychází z výbavy Sportline a dále ji rozšiřuje o třízónovou klimatizaci a vrcholný infotainment Columbus s velkým 9,2palcovým displejem. KAROQ Sportline Exclusive startuje na ceně 838 900 včetně DPH.

* Vzorový příklad úvěru na vůz ŠKODA KAROQ Ambition 1.0 TSI v ceně 638 900 , při financování se ŠKODA Financial Services v ceně 638 900 , splátka předem 127 780 (20%), výše úvěru 511 120 , poplatky za uzavření a vedení smlouvy 0 , celkové platby za úvěr 586 739 , celkové platby za úvěr vč. pojištění 630 695 , RPSN vč. pojištění 9,854%, délka úvěru 36 měsíců, poslední nerovnoměrná splátka 319 450 , měsíční splátka úvěru 7 425 , měsíční splátka úvěru vč. pojištění 8 646 , úroková sazba p. a. 5,99%. ŠKODA Pojištění Standard obsahuje havarijní pojištění, povinné ručení (10% spoluúčast) s uznáním bonusů za bezeškodní průběh dosavadních pojištění (60 měsíců) a pojištění skla (limit plnění 10 000 ). Další parametry jsou: věk klienta 46 let a běžné použití vozu. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN s.r.o. a druhou stranou závazkový vztah.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688